За Уили

за whilli

Добре дошъл в whilli.com! Представяме ти Уили – най-добрият приятел на колата ти.

Ние знаем, че когато шофираш, ти възникват хиляди въпроси. От това кога трябва да платиш данъка на своя автомобил, през какво трябва да знаеш за годишния технически преглед до това какви са новите важни промени в Закона. Именно затова те запознаваме с Уили. И той несъмнено ще бъде най-добрият приятел на колата ти.

Кой е Уили и каква е неговата мисия?

“Уили” възникна с идеята да бъде близко до теб. Във време, когато новостите буквално прелитат през нас, всеки има нужда от помощник и асистент. Особено за автомобила. Той е този твой верен другар, когото можеш да потърсиш денонощно и да попиташ всичко. Той знае как да стигне до Гърция безпроблемно, но преди това е подсигурил колата за пътуване. И освен това следи редица източници, та вече не е нужно да го правиш ти. Синтезирано, ясно и без излишни отклонения – само в whilli.com.

Какво може да откриеш в този блог?

Уили ще те информира, съветва и ще разплита невъзможни казуси, за да си винаги подготвен на пътя. Тук той ще те запознава с всички предложения и промени на Закона за движение по пътищата, правилника и нормативната уредба в цялост. В допълнение, ще можеш да откриеш какви са условията за пътуване в чужбина и необходимите документи. И още, как да осигуриш своята безопасност и доброто състояние на твоя автомобил. Иначе казано, най-важното, което трябва да знаеш, за да си спокоен зад волана.

Разбира се, Уили ще продължава да се обогатява и усъвършенства. За всички новости може да се информираш тук. За да растем и да надграждаме, имаме нужда от твоите препоръки и впечатления. Можеш да се свършеш с нас през страницата за контакти тук. Ако има тема или въпрос, които не присъстват в този блог, пиши ни смело. Крайната цел е една – да получаваш навременна и полезна информация. Благодарим ти!