Най-добрата пътна обстановка в България е вече тук

НАЙ-ОБСТОЙНАТА И АКТУАЛНА ПЪТНА ОБСТАНОВКА В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ДОСТЪПНА ОНЛАЙН

Българските шофьори вече могат да се информират за състоянието на пътищата у нас по всяко време онлайн тук.

Пътната обстановка, публикувана на сайта на Уили, е достъпна от мобилно устройство и компютър. Тя показва в реално време проблемните участъци на пътя – затворени пътища заради ремонт, катастрофа и опасни отсечки. Шофьорите ще могат да плануват по-добре пътуването си и чрез реални кадри от камери. Те са монтирани на обекти на бензиностанции Петрол по магистрали, главни пътища и гранични пунктове. Кадрите показват състоянието на настилката, метеорологичните условия и дават представа за трафика.

Сайтът на Уили предлага за първи път в България леснодостъпен източник на информация за пътната обстановка. Тя обединява най-важната информация за всички пътуващи.

Информацията в страницата се обновява автоматично на всеки 15-30 секунди. А според създателите предстои до края на 2021 да бъдат добавени още камери на важни артерии, както и допълнителни функционалности за улеснение на потребителите.

За Уили

уили.com е нов автомобилен сайт, изцяло специализиран и концентриран в съдействие за автомобилистите. На сайта могат да се открият редица казуси, свързани със Закона за движение по пътищата, съвети за безопасно шофиране и по-добра поддръжка на колата, както и всички новости, които са значими за ежедневнието на шофьорите в България.

За Петрол АД

Създадена през 1932 година, Петрол АД заема лидерска позиция в дистрибуцията на горива на дребно в България. С повече от 330 бензиностанции под марката “Петрол”, равномерно разпределени в цялата страна, компанията има най-добре развитата мрежа за дистрибуция на горива в страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *